OVER SNIT

Over onze kapsels valt veel te zeggen. Enerzijds is er de wens van de klant, anderzijds de mogelijkheden met betrekking tot de gelaatsvorm, de haarkleur, haarkwaliteit, de inplanting enz.

In samenspraak met de klant proberen we de wens, mogelijkheden en onze eigen inbreng te vertalen tot een harmonieus geheel. Hierbij hebben we onze kapselboeken bijna volledig vervangen door tablets waarvan we zeker zijn dat iedereen hier zijn gading vindt.

SPECIALE KAPSELS

Voor speciale dagen in uw leven, wilt u er natuurlijk ook extra speciaal uitzien. Daar helpen wij De KAPPERS graag aan mee! U kunt bij ons een afspraak maken, waarbij we echt tijd uittrekken voor niet alleen het kapsel maar eventueel ook de make-up.

Bruidjes

Voor slechts 40 euro per uur, kunt u bij ons terecht voor het zoeken van het juiste kapsel. We maken dan eerst een oriënterende afspraak om verschillende stijlen te bekijken en uit te proberen. We maken hiervan dan foto's, zodat u thuis in alle rust kunt beslissen wat het definitieve kapsel tijdens de ceremonie wordt! Op uw dag zetten we dan het kapsel dat u doet stralen!

                                                     
Voor deze belangrijke gebeurtenis nemen we ruim onze tijd.                               

                                                                    

 

 

 

Hetzelfde geldt voor onze kleine en minder kleine klantjes. Ook zij willen stralen op HUN dag.
 

Communies

Voor communie- en lentefeesten zijn we ook op zondag open. We kunnen desgewenst ook vooraf met de kinderen verschillende kapsels uitproberen. Want voor communie- en lentefeest wil men er natuurlijk ook opperbest uitzien!

 

 

HEREN 

Mannen komen gemiddeld om de 4 weken om hun kapsel opnieuw te modelleren.  We helpen u graag bij het kiezen van uw nieuwe look. Zalig is de hoofdhuidmassage tijdens het wassen en desgewenst de frisse tonic (ook met massage). We hebben voor mannen een nieuwe speciale verzorgingslijn.

Vraag ernaar tijdens uw bezoek.

 

KINDEREN

Kinderen weten goed wat ze willen, en zoniet de ouders wel. We proberen beiden tevreden te stellen. Voor kinderen tonen we de voorbeeldjes op het tablet waar ze al heel goed kunnen mee werken en keitof vinden.

Voor de allerkleinsten

Onze kleintjes kennen hun kinderstoeltje, speelbak en snoepje maar al te goed. Ze keren steeds graag terug in ons kapsalon en worden steeds op een kindvriendelijke manier benaderd.  

Ze kunnen tijdens het knippen ook hun lievelingsfilmpje zien op de tablets aanwezig in het salon.

Neemt u even contact op voor meer informatie over deze services en exacte prijzen. Of kom even langslopen bij de KAPPERS in Laakdal

 

Article composed with one of the best online HTML editing tools. Please purchase a htmlg.com membership to stop adding links to the edited documents.

Contacteer ons

DE KAPPERS
Veerledorp 38
2431 Veerle Laakdal

Tel.     014 866 842
Gsm.  0472 788196
dekappers@outlook.com

Openingsuren

Ma14 - 21u (op afspraak
DiRustdag
Woe 8.30 - 18u (op afspraak)
Do 8.30 - 18u (op afspraak)
Vr 8 - 18u (op afspraak)
Za 7.30 - 15.30u (op afspraak)
Zo gesloten.

Feestdagen gesloten

 
Cookies en privacy